De Bed en Breakfast is op de bovenverdieping van het landhuis en het bestaat uit 2 kamers met badkamer.

De gehele bovenverdieping is van alle gemakken voorzien. De kamers hebben grote bedden en het woon- zitgedeelte is gezellig ingericht. De ruime, sfeervolle kamers geven u direct een thuisgevoel en de aanwezige ontspanningsmogelijkheden zoals boeken, spelletjes, CD’s, DVD’s en voor de kinderen een Playstation, maken dat niemand zich hoeft te vervelen. Een PC met draadloos internet staat ter beschikking en hierop kunnen natuurlijk ook DVD’s afgespeeld worden.

Onze gasten kunnen ook gebruik maken van onze wedstrijd tafeltennistafel, dartbord en sjoelbak in de basement. Er zijn ook heel wat tijdschriften en magazines ter beschikking en Voor de kleinsten zijn er 10 jaargangen Donald Duck en veel lees- en kijkboeken.

De twee kamers samen, zijn uitstekend geschikt voor een verblijf van een gezin met kinderen of bevriende echtparen. Er zijn mogelijkheden meer (kinder)bedden bij te plaatsen. Een kinderledikantje en kinderstoel zijn aanwezig.

De hele accommodatie is voorzien van luxe en comfort en ons doel is uw verblijf zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken. Het ontbijt is uitgebreid en wordt afgestemd op uw wensen, terwijl we op uw verzoek lunch- en avondmaaltijden kunnen aanbieden.

Ons doel is dat u als gast zich thuis voelt en wij proberen dit op een natuurlijke, ongedwongen manier te realiseren.

 

Bed & Breakfast "JACOLINA" | info@benb-jacolina.nl