Omgeving

In de omgeving bevindt zich het stadje Buren waar het Oranje museum en veel oude gebouwen te bezichtigen zijn. Ook delen van de oude stadsmuur en de verdedigingsgracht zijn bewaard gebleven.
Op 15 minuten fietsen ligt het 900 hectare grote landgoed “Heerlijkheid Mariënwaerdt”, dat in alle seizoenen een adembenemende schoonheid heeft. De Linge slingert langs het landgoed en door historische dorpjes. Het uitzicht vanaf het water verandert zo vaak, dat goed opletten noodzakelijk is om niets te missen. U bent  in de grootste fruittuin van Europa, de Betuwe.

 

Bed & Breakfast "JACOLINA"

De Bed en Breakfast is gehuisvest in een riant landhuis, dat 20 jaar geleden gebouwd is.  Het is gemakkelijk te bereiken in alle jaargetijden en er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Het landhuis biedt luxe en comfort op alle gebied. Hierdoor is een onbezorgd en aangenaam verblijf verzekerd. De ligging in het Rot, de naam van het buurtschap in het oosten van Geldermalsen, zorgt voor een landschappelijke sfeer, terwijl dit een goede uitvalsbasis is voor fiets- en wandeltochten. De slingerende wegen voeren langs eeuwenoude boerderijen en huizen met rieten daken.

 

Geldermalsen

Wie zin heeft in een terrasje of gewoon wil winkelen, kan op loopafstand in het centrum van Geldermalsen terecht. Op het Marktplein en in de directe omgeving bevinden zich talloze leuke winkeltjes met een grote verscheidenheid aan koopwaar. Voor een hapje of een drankje zijn er genoeg mogelijkheden. Het park (de Heemtuin) is een oase van rust voor iedereen die het wat rustiger aan wil doen. Op vrijdag is er  markt en de gezellige drukte zorgt voor een leuke ambiance voor het winkelende publiek

Bed & Breakfast "JACOLINA" | info@benb-jacolina.nl