De Bed and Breakfast heeft twee grote kamers met badkamer ter beschikking. De badkamer beschikt over een ligbad, ruime separate douchecabine, wastafel en toilet.

Kamer “Jacolina” is 36 m2 en heeft een lits-jumeaux met 2 1-persoons dekbedden, kaptafel, kastenwand en zithoek.

Kamer “Balkon” is 49 m2 en is een woon/slaapkamer voorzien van een lits-jumeaux met 1 2-persoons dekbed. Er staat een mooi leren bankstel en een eettafel met 6 stoelen. Tevens is er een groot balkon met openslaande deuren op de zonzijde. Uiteraard met 2 tuinstoelen. Met mooi weer kunt u hier ontbijten.

Op beide kamers zijn verder een minibar, een Senseo en een waterkoker aanwezig. Gekoelde dranken en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten wanneer u maar wilt, completeren uw verblijf. Eén van de kamers is uitermate geschikt voor business gasten, terwijl de andere qua gezellige inrichting een langdurig verblijf, eventueel met kinderen, mogelijk maakt.
In de gehele B en B mag niet gerookt worden, echter de woon/slaapkamer heeft een groot balkon, waar uiteraard wel gerookt mag worden.

Beide kamers zijn goed geïsoleerd, terwijl de balkonkamer zelfs dubbele isolatie en triple-glass heeft.
Geluiden van buiten zijn nauwelijks hoorbaar en een volstrekte rust is verzekerd. De luchtroosters zijn vervangen door een luchtinlaatsysteem, terwijl overal CV met thermostaatkranen aanwezig zijn
.

 

Bed & Breakfast "JACOLINA" | info@benb-jacolina.nl